Så här stoppar du Apple TV Remote från att visas på låsskärmen
Har du märkt att varje gång du tittar på en video på din Apple TV visas ett ihållande meddelande på din iPhone-låsskärm som uppmanar dig att öppna Apple TV Remote? När du trycker på notisen visas kontrollerna för din Apple TV och det kan kännas påträngande - särskilt om du inte vill eller behöver använda din iPhone som fjärrkontroll.
Denna automatiska funktion, som är utformad för att göra det bekvämare att styra din Apple TV, kan snabbt bli ett irritationsmoment för dem som föredrar att använda den fysiska fjärrkontrollen eller helt enkelt vill hålla sin låsskärm ren. När du använder en streamingapp visas dess uppspelningskontroller automatiskt på din låsskärm. Den goda nyheten är att du inte behöver leva med det - det finns sätt att stänga av den här aviseringen.
I den här guiden kommer jag att förklara hur du inaktiverar det, så att du kan njuta av din Apple TV-upplevelse utan oönskade avbrott på din iPhone. Nu sätter vi igång!
Om du är trött på att Apple TV Remote-aviseringen dyker upp på din iPhone-låsskärm kan du inaktivera den genom att justera AirPlay-inställningarna. Följ de här stegen:
- Öppna appen Inställningar på din iPhone.
- Bläddra ned och tryck på Allmänt.
- Välj AirPlay och kontinuitet.
- Tryck på AirPlay automatiskt.
- Välj Aldrig bland alternativen.
Detta kommer att hindra din iPhone från att automatiskt ansluta till din Apple TV och förhindra att fjärrmeddelandet visas på din låsskärm.

